onsdag 12 mars 2014

Det är stiltje på bloggfronten

Snart är sommaren här

Igår lade husse ut ett blogginlägg. Det tyckte Bozze var bra för det händer alldeles för litet på bloggen nuförtiden. Bozze har svårt att på egen hand få till tangentklicken så att text uppstår (varför finns det inga tangentbord avpassade för hundtassar?). Angående husses nikotinblogginlägg igår vill Bozze informera omvärlden om att även hundar kan smaska i sig ett bortglömt nikotintuggummi då och då. Så det jämnar liksom ut sig när husse råkar kasta i sig ett hundgodis istället för tuggummi.

Matte är det inte mycket liv i nuförtiden. Hon blir ett vrak (värre än vanligt) på våren. Då ska man ju vara pigg och glad och full av liv. När vårsolen kikar fram skiner matte upp och tjoar lyckligt "Äntligen vår!". Sedan nyser hon 35 gånger och strax därefter däckar hon. Under vintern glömmer matte bort att hon får ett skov på våren. Strax efter tjoandet "Äntligen vår!" Och de 35 nysningarna kommer minnet åter. 

Ni får helt enkelt ha överseende med att denna blogg emellanåt är stum och trist. Det är inte Bozzes fel. Bozze gör minsann sitt för att skapa innehåll att fylla bloggen med. 
1 kommentar:

  1. Hoppas du snart mår bra igen. Bozze får be husse om hjälp med bloggandet under tiden. KRAM!

    SvaraRadera